Teama de esec

In acest articol vei invata un exercitiu foarte puternic care te va ajuta sa elimini teama de esec si sa ridici toate barierele care te impiedica sa ai succes.

Teama de esec este unul dintre cele mai mari obstacole care te impiedica sa ai succes in viata. Dar nu esecul te tine pe loc, ci teama de esec. Daca te uiti la viata ta, realizezi ca ai esuat de multe ori, prea multe ca sa le numeri. Orice om a avut esecuri, este omenesc sa iti fie teama  dar ai de gand sa lasi aceasta teama sa iti saboteze viata? Ai de gand sa lasi teama de esec sa te sperie si sa te traga inapoi?

Esecul duce la progres, la evolutie. Sunt oameni care sunt intr-o situatie mult mai rea decat tine si totusi trec peste esec, isi inving teama. Nimic nu ii impiedica sa faca ceea ce isi doresc. Singura modalitate de a invinge teama este sa o infrunti. Sunt oameni in scaune de rotile care fac skydiving, oameni fara maini care picteaza si asa mai departe. Ce au ei diferit de tine?  Perseverenta? Dorinta? Curaj?

Fa-ti un obicei in a identifica, a defini si a analiza toate temerile tale. Ia o foaie de hartie si scrie : De ce anume  mi-e frica? Ti-e frica sa nu fii iubita si apreciata? Ti-e frica de esec? Ti-e teama sa vorbesti in public? Ti-e teama de schimbare? Ti-e frica sa nu ramai singura? Ti-e frica sa nu te ingrasi? Ti-e frica de saracie? Care sunt temerile tale? Fii sincera cu tine si scrie tot pe aceasta foaie.

Fa o lista cu toate temerile tale si selecteaz-o pe cea care simti ca te opreste cel mai mult de la a avea succes si de la atingerea obiectivelor.Apoi, gandindu-te la aceasta teama scrie raspunsul la urmatoarele intrebari:

1. Cum ma opreste aceasta frica pe care o am in viata?

2. Cum ma ajuta in viata aceasta frica sau cum m-a ajutat pana acum?

3. Care ar fi recompensa mea daca as elimina aceasta frica?

Cand vei identifica temerile tale, in loc sa fugi de ele, mergi spre ele, in loc sa le eviti, infrunta-le. Vei ajunge intr-un punct in care temerile nu vor mai juca un rol important in luarea deciziilor iar tu vei fi libera sa faci tot ceea ce iti doresti pentru ca nimic  nu te va mai opri de data asta.

Alexandra David

A APARUT CARTEA DRAGOSTEA DEPENDENTA! PENTRU MAI MULTE DETALII CLICK PE IMAGINE 

DD_3D_001

Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *