Iubirea de sine

Bine te-am regasit,

Ne-am uitat originile si visele, sau poate ca nu le-am uitat dar am renuntat la ele, am uitat sa mai credem in noi. Am uitat sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne amintim cat de minunati suntem ca fiinte umane,  cata iubire putem darui, cata magia se afla in noi. Suntem extraordinari! Unici! Minunati!

Lumea are nevoie de tine, sa te trezesti la realitate, sa revii la visele tale! Treste-te fiinta minunata si incepe sa iti traiesti viata! Dezbraca-te de clisee, de convingeri negative, de limitari si descopera-ti adevarata ta fiinta.

Calatoreste in sufletul tau si descopera-te pe asa cum esti cu adevarat, nu asa cum te vor altii! Descopera femeia minunata ce zace in tine, inzestrata cu cele mai frumoase si inaltatoare calitati.

Spune-mi, nu ti-ai dori sa poti renunta la masti si sa fii tu, fara sa iti fie teama ca vei fi judecata?

Iubeste-ti vulnerabilitatile, iubeste-te cand esti slaba, iubeste-te cu cateva kilograme in plus si cu ridurile din jurul ochilor. Iubeste-ti si accepta-ti defectele si slabiciunile. Acdcepta furia, ura si toate sentimentele negatve ce te incearca. Esti si inger esti si demon, esti si buna esti si rea. Asta e singura cale spre a deveni cea mai buna variant a ta : constientizarea si acceptarea propiei persoane.

Fii mandra de tine asa cum esti si poarta-te prin lume increzatoare , cu o coroana invizibila pe cap, pentru ca esti o regina!

Scopul meu este sa te fac constienta si atenta la propia ta persoana si sa trezesc  in tine sentimentul valorii de sine. Pentru ca doar cei care pun un pret mare pe ei sunt capabili de lucruri marete.Doar ei sunt cei alesi sa schimbe lumea pentru ca  doar ei au curajul sa o faca.

Constientizarea si iubirea de sine te va face sa atragi orice tip de barbat doresti, sa ai jobul visat, tot timpul liber de care ai nevoie, o familie fericita, o viata frumoasa, sa fii autentica, frumoasa si fericita.

Iti zic un secret. Toate calitatile pe care le admiri la altii le ai si tu. Toate! Cand vezi o femeie frumoasa si zici “ Ce frumoasa e” inseamna ca si tu esti frumoasa, cand admire inteligenta cuiva, inseamna ca sit u esti capabila de acea inteligenta. Cand vezi pe cineva care e foarte bun in ceea ce face, inseamna ca sit u poti fi foarte buna in domeniul tau. Trebuie doar sa trezesti aceste lucruri in tine.

Nu poti recunoaste in altii ceva ce tu nu detii. Din pacate, e valabil si pentru emotiile negative ce le trezesc altii in tine. Lumea este oglinda ta. Observa ce sentimente te incearca zilnic fata de altii si te vei descoperi pe tine. Cu cat te vei descoperi mai mult, cu atat va fi mai greu sa-i judeci pe ceilalti, pentru ca iti vei da seama ca si tu esti la fel. Si cu cat ii vei judeca mai putin pe ceilalti, cu atat te vei accepta mai mult pe tine.

Legea oglindirii nu esueaza niciodata.  Exteriorul reflecta interiorul.

Joe Vitale spune “Stii, in functie de stadiul de trezire in care te afli, uneori atragi in viata ta parteneri negativisti, mereu nemultumiti si orientati spre ipostaza de victima. Si asta doar pentru ca ei reprezinta o parte din tine. In psihologia jungiana, ei reprezinta partea ta ascunsa, umbra. “

Umbra, dupa cum spunea Adrian Nuta, reprezinta polul intunecat al sufletului. Ea contine toate aspectele din noi pe care le negam, nu le iubim si le respingem sau de care ne este rusine. Anumite evenimente din viata noastra sau anumite persoane sunt chemate de noi pentru a ne arata partile din noi ce le reprimam.

Mai tii minte poezioara aceea din copilarie: “Cine zice ala este/ Ca magarul din poveste?” Cred ca asta este cea mai buna definitie data oglindirii pe care am intalnit-o pana acum.

De exemplu daca te enerveaza la culme egoismul unei persoane, uita-te atenta la tine, pentru ca in anumite situatii si tu esti egoista.

Daca nu suporti oamenii furiosi, vei atrage oameni furiosi in viata ta sau situatii care te vor face furioasa.

Nu te poti inalta prin reprimare. Cu cat reprimi mai mult, cu atat vei rabufni mai tare. In cel mai rau caz, ceea ce reprimi va avea efecte devastatoare asupra corpului si sanatatii tale.

Solutia nu este sa intorci spatele oglinzii ci sa te uiti cu atentie in ea, pentru a putea intelege. Ai nevoie de intelegere ca sa te poti accepta, deoarece nu poti accepta ceva ce nu ai inteles mai intai.

De aceea iti spun, cu cat iti reprimi mai mult sentimentele cu atat esti mai departe de iubirea de sine si de o viata fericita. E ca si cum ai mima fericirea. Nu poti sa fii fericita atata timp cat nu esti intreaga!

Meriti sa fii iubita pentru ca esti unica, irepetabila, esti o adevarata minune in carne si oase. Meriti si poti!Nu trebuie sa cersesti iubire, nu trebuie sa fii altfel decat esti. Tot ce trebuie sa faci pentru a trezi iubirea in ceilalti este sa descui usa inimii tale si sa te iubesti si sa te accepti in totalitate EXACT ASA CUM ESTI!

Cu drag,

Alexandra David

A APARUT CARTEA DRAGOSTEA DEPENDENTA! PENTRU MAI MULTE DETALII CLICK PE IMAGINE 

DD_3D_001

Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *